CUBA CLICK!!!

Monday, April 4, 2011

review teater monolog "3 WAJAH"




bermula dari 30 Mac sehingga 3 April , Stor Teater , DBP telah mengadakan teater monolog
"3 Wajah" lakonan dan juga arahan ibu Fauziah Nawi.... hasil karya Iryanda Mulia Ramli (format menulis surat khabar)

EHH ade berita gumbira...ibu kata, the show telah dipanjangkan lagi selama 2 hari...wehoooo...
so esok malam baru last show..so cepat2 g DBP k...

wow....molot datin ternganga je sepanjang sejam tgk ibu belakon...nasib baik tak krem molot.... skrip yang hebat dan pelakon yang terbaek dari ladang.... tak tengok ABPBH malam tadi pon tak pela....

kami pergi tok amik idea dan semangat tok our solo performance next monday...auwwww gayat sangat..cuak...haha tapi terngiang2 pesan ibu masa kami interview die malam td...."kita tak payah berdrama sangat..kasi pukul jek"



muka excited masa nak pergi


hurmmm...dekat sejam jugak la kami duduk luar ni menunggu sebelum dibenarkan masuk dalam tu...sempat lagi dinner kat maple



lepas show...berpeluang interview dan bergambar dgn ibu...dia hug datin hokeh...


before we live....


bubye uolls....




SEDUTAN INTERVIEW BERSAMA IBU..TIPS2 BERGUNA DARI IBU


video




No comments:

Post a Comment