CUBA CLICK!!!

Friday, April 22, 2011

Hingus wartawan wanita keluar semasa buat liputanhahahaha...(gelak dulu puas2).... tak sia2 bangun awal2 pagi...pukul 7 dah baca kosmo online and baca 1 berita yang sumpah lawak...kalah maharaja lawak....kali ni trill punya....cerciter3......
TORONTO - Seorang wartawan di Kanada, Saphia Khambalia merah padam apabila hingusnya meleleh dari hidungnya semasa dia membuat liputan di depan kamera dan disaksikan oleh penonton, lapor sebuah akhbar semalam.

Insiden yang memalukan itu berlaku baru-baru ini semasa wanita itu yang bekerja untuk stesen televisyen City TV News Toronto membuat laporan langsung di sebuah dewan di sini.

Ketika itu, dia membuat liputan mengenai kehadiran pelakon popular Hollywood, Charlie Sheen di bandar ini.

Semasa kali pertama hingusnya keluar, Khambalia, 23, menyapunya dengan menggunakan rambutnya tetapi sejurus kemudian, hingusnya masih lagi meleleh.

Bagi mengelakkan dirinya daripada terus malu, dia segera menamatkan laporannya apabila melihat hingusnya terus meleleh dan mengenai mikrofon yang dipegangnya.


p/s: so uolls g la segera ke kedai bli paper kosmo ek or kalu nak jimat baca online sudah....selak bahagian dunia...hahahaha (masih dalam mood nak gelak) gigih sungguh wartawan tu nak menyampaikan berita...
No comments:

Post a Comment