CUBA CLICK!!!

Monday, February 7, 2011

Ayun Ayunar my Style Contest



saja nak try...mane tau ada rezeki kan...w/pun style kurang tapi leh belajar lagi...






then aku pon hantar la pic comot ni ke Ayun Ayunar yg cantik jelita tu..seyes..peserta2 len sume cun2 belaka...aishhhh

slogan aku punyalah ayu gila dan jujur gila kan...


Ayun Ayunar My Style Contest....
style biasa saja coz selesa untuk ke kelas dgn menaiki bus...really need and hope get any opportunity utk di make over...tunjuk ajar ku sifu AYUN AYUNAR!!!!

p/s: for me..being simple is the cutest way to show ur inner side...thanx...


p/s: kalau akak and adik aku bace mesti muntah hijau dieorang...huhu aku bg pon link via fb je coz malu nak bagi si gojes Ayun Ayunar tu baca blog aku yang cam batang buruk ni kan...


dekat bawah ni ada additional pictures...aceceh..dah macam bg prtfolio model pulak kan...






kita tunggu dan lihat la yek...sapa2 yang berminat jugak bleh la join skali...terus ke link ini ok... tarikh tutup adalah pada 28feb ni...selamat maju jaya!!!!


AYUN AYUNAR

14 comments:

  1. tgk link ayun ayunar tu...aku pon xtau..haha die lom approve lg kot

    ReplyDelete
  2. update : Ayun akan kumpulkan semua peserta dalam satu poll sampai 28/2/11... Jadi, untuk undian poll, pengundi akan datang ke blog ayun untuk mengundi peserta pilihan mereka mulai 1-7 Mac 2011.. :)

    ReplyDelete
  3. suka tgk headband blue tuu..good luck :)

    ReplyDelete
  4. thnx sutera kasih...vote for me k..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. irahehe...tqvm dear...vote for me k...

    ReplyDelete