CUBA CLICK!!!

Friday, March 4, 2011

DETIK PRODUCTION at ISTANA BUDAYA


~~~untuk intro...lihat video ini dulu k~~~


video



semalam, Detik Production (bukan Datin production) telah ke Istana Budaya untuk belajar teknik2 lighting, set&props and other things la yg related dgn teater bcoz insyaAllah in April ni our production akan mengadakan 1 persembahan teater...

yang pic datin sebelum2 ni yg pakai sari tu pon one of our project teater juga...ni kira teater lain..hurmmm actually this semester our production kena buat 3 persembahan teater dalam bulan yang sma..APRIL...venue je lain2...( pengsan sekejap)

ok lah...jom kita usha apa yang ada di IB tu..haaa and one more thing, masa datin pegi IB semalam,datin rasa teruja gila coz tula 1st time datin dapat jejak kaki dekat atas stage IB yg taraf the world tu kan..
selalu dapat tgk dari bawah jek

lagi...

datin dapat masuk or snap pic dekat dalam set teater muzikal TERIMA KASIH CINTA yg tgh now showing tu kan...

lagi....

datin jumpa Aflin Shauki hokeh(eh lupa nk ltak ayat "kawan" dekat depan..kawan datin yg jumpa aflin) dushh sebijik...semalam die dtg IB and melawat Panggung Sari tu cz maybe ade next project kot...




bergambar b4 masuk...itu harus la kan


tak dapat tengok teater Terima Kasih Cinta (TKS)...amik pic kat poster pon ok la kan


ratu and raja drama..belom masuk dah berderet2 gambar


masa dengar taklimat dr pengawai pemasaran ni, mata dah kelain dah...asyik pandang ke stage je..bila aku leh naik kan...nampak tak set atas tu? tu lah set TKS


akhirnya...dapat jugak naik atas stage IB...feel memang different gila dr stage dlm U...ase cm Syarifah Amani jap...


yes....dapat gak merasa masuk set tu...



datin bergambar dgn lecturer datin yg cun melecun..auwww..single lg tau


setelah mendapat ilmu yg sarat dekat dlm Panggung tu (gambar je yg terlebih sarat)...datin pon mau berangkat pulang diiringi bodyguard2 datin...


rombongan datin pon nak posing dulu b4 balik




pewot rasa lapar gila..rupanya dr pg tak makan..so kami pon skali lagi berjimba di Alamanda..huhu


mak aiii...ni makan ke melantak...ehhh pinggan tu besar ok..(padahal tak sah kalau tak melantak nasi sehari)

ekkk...Alhamdulillah..kenyang..ehh rasa cam nak cuci2 je mulut ni...aiskrimmmm???



that all from IB...esok datin akan ke bengkel teater pulak....Seharian disana Dari 8am-11 pm (pengsan)...bersama pengarah, pelakon dan penulis skrip terhebat MR.NAMRON

Siapa beliau???


hint....


beliau merupakan penulis skrip&pelakon filem Gadoh, and filem Paloh


FOR DETAIL, AFTER BENGKEL DATIN REVIEW K..

CAUCINCAU

MUUAAAHHHH!!!!!!!


No comments:

Post a Comment