CUBA CLICK!!!

Monday, January 10, 2011

uptown reko

aku balik weekend lepas coz hendak menghadiri majlis kawen sepupu..so memang dah jadi kebiasaan la kalau setiap kali balik mesti kepala otak ligat berfikir and kaki ni gatal nak kua berjalan je kan...sekarang ni...asalkan bosan je duduk rumah, uptown la jadi modal aku nak kua cuci2 mata..mana tak nye, sekangkang kera je uptown tu dari umah aku...betol2 dekat la..jalan kaki pon boleh..tapi sempot jugak la kalau saje2 nak jalan kan....

kalau aku nak beli shawl ke pe..uptown tu la yg paling dekat dan cepat...harga not bad la...kena pandai tawar menawar la...tempat tu baru je buka...dalam setahun gitu n tak la besar sgt cam kt damansara tu...



hanger tudung or shawl ni murah sgt..rm10 je..dulu mase mule2 jual hg die rm25-28..nak beli time tu pon berkira2 lagi...tak menyesal aku hold dlu nak beli n g uptown sabtu lepas...time tu last day promotion...



balik2 je hostel terus punggah rak tudung yg sendat mendat tu kuakan shawl...kita kasi susun chantek2 dekat hanger baru k....



taaadaaaa...dah nampak kemas cikit kan...ni pon ade lagi tudung yang tak dapat hang...cz tak sesuai...almaklumlah tudung syria kene pakai hanger biasa....




last but not least....brooch comel ni..sekarang ni tren pakai brooch besar2 cam ni pulak...mule2 tgk cam klaka tapi lama2 trjatuh cinta pulak nak pakai...ari tu cari yg reben pny pattern tak jumpa... tak pe..next week g masjid jamek nak cari jugak sampai jumpa....harga tok brooch ni sangat murah..3 rm5....haaa....

2 comments:

  1. dengar2 khabar festik start smula :) cayok2!

    ReplyDelete
  2. aha...sem ni ade festik..maybe buat dkt dewan kpz kot...

    ReplyDelete