CUBA CLICK!!!

Friday, January 7, 2011

biru turqoise




anda nampak gambar di atas?? sape yg tak nampak kira 3 kali jumaat sahaja lagi aku bagi (ayat seram sejuk)....tatutnyeeee...

well tu sebenarnye note kecil yang aku dapat masa mula2 aku nak daftar masuk sem ari tu...note untuk pelajar final year...actually note tu untuk our grand jamuan la...walaupun ada lebih sebulan lagi nak jamuan tu.. tapi aku dah pening pikir2 baju ape yang sesuai untuk dipakai..dengar cerita akan buat kelainan sikit tahun ni...buat high tea...selalunya kolej akan buat dinner..hurmm best ke?? huhu sama2 kita nantikan...plan asal nak ke TS usha2 baju...

ingat nak pakai dress..wakakaka kalau ade orang tanya camni:

cik bz body: layak ke datin ella yang rendang oiii???
datin terlampau: ( buat2 pandang orang len sambil membuka spek itam gedabaknye)...biarlah...duit aku banyak tak tau nak buat ape...aku beli la baju yg mahal2...nak merase selagi slim...(dlm hati gune ayat power "ADE AKU KESAH")...

tengah dok2 tak tau nak buat ape ni..aku pon rajin la browse baju2 yang cun untuk sedut idea..hurmmmm why always blue haa??? banyak dah baju aku yg color tu...cam awan mendung berarak je bila aku pakai biru kan...hurmmm

jom lah tengok model2 antarabangsa aku yang aku pilih dalam rancangan super sewel model beraksi...huhuhu sume pic2 ni kecuali owner blog ni cube sedaya upaya beraksi seperti orang normal ok...


ni akak si Peah...juara musim pertama



ni adik tyra mybank....sepupu tyra bank..baju macam ni n di atas kalau aku pakai untung..jimat kain...leh jadi dress labuh ke buku lali...wakaka



baju color biru cam ni paling gojes...auuwwww kalau jatuh dr tingkat 1 bangunan still blh selamat..ala2 belon udara gitu...


nak cantik lagi...pakai gaun ni..compon tempat jamuan akan bersih sebelum dan selepas jamuan...aku akan jadi makcik cleaner yg terunggul..tak payah gune penyapu or vacum..semua aku seret....almaklumlah...tempat pon buat di taman kan...

dah puas korang cuci mata??? tengok...sampai boleh proses taik mata dah ko ni mat...aishhhh...meh kita layan jubah pulak...kesedaran datang menjelma ni...(jangan buat aku tesentap ok!!!)


alamak..yang putih tu cun la pulak...tapi....kena amik biru....aisemen..cancel2


baju ni amacam...sopan x?? tapiiiii..................


baik aku pakai baju koleksi sendiri...jimat duit datin...boleh bersedekah lebih...


ahhhh...aku compius..kan aku cakap aku dah compius...lagi banyak pilihan lagi sewel... senang2 sewa baju ni jelah....



tibe2 dengar bunyi kaset rosak men lagu kompang pulak kan..(feberet aku tuh)...aishhhh ni dah lari tema bebenor ni...lupekan datin ella....lupekan.....

3 comments:

  1. datin..pkai bju per yg der jerla..tmn bunga maner ntah dowg nk bw kiter t..huhu

    ReplyDelete
  2. aku de bju tdor color biru turqoise...kui3....ok gak...jimatttt

    ReplyDelete
  3. I like you blog you have really good working a best article about Tyra Banks

    ReplyDelete