CUBA CLICK!!!

Saturday, October 2, 2010

RAYA@TAMPIN..

syoknyee rayaaaaaaaaa...yahoooooo....minggu2 terakhir raya ni barulah dapat beraya umah my ucuk...semalam pas class habis je kul 12 terus cabut ke komuter serdang nk ke Tampin...walaupun sejam tunggu my ucuk ambik kt stesen komuter seremban, tapi berbaloi gak ase...sampai je kt umah bakal mak mertua aku..hahaha pasan...melantak nasi la aku..lapar giler tak hengat..pukul 4 baru makan..then chit chat ngn mak die...alhamdulillah...mudah serasi...lepas umah my ucuk aku jalan2 lagi g umah nima, pastu umah zaha...mkn kek sarang n ketupat palas...mlm kami ke umah kwn my ucuk, mkn nasi lagi...huhu..kenyang giler...pastu kul 10 lepak putrajaya....awesome giler...time2 gate upm nk tutup la baru kelam kabut aku balik..kalau tak tutup asenye lepak g dengan my ucuk sampai pagi kn...lalala....k la...ade a few pics yg kualiti sangat x baik yang sempat kami snap...zaha lupe bawak camera...frustnyeee....ni pic kami yg perasan berada di paris...hahaha LAYANNNNNNNNNNNNN......







2 comments:

  1. waaahhh sukenyeee tengok gamba2 tu..very the romancee !!! :D

    ReplyDelete