CUBA CLICK!!!

Sunday, October 24, 2010

finishing school

puhh....akhirnya...setelah 2 ari berturut2 aku terseliuh lidah..akhirnya selesai jugak finishing school aku....habes program uha uha weekend aku terganggu..hahaha...but actually w/pun ase penat giler tp a lot of things yg dapat aku belajar...ok aku cerita dari day one ok..

SABTU (23OCT):

7.30 ok dek non akak dah sampai fakulti..semangat kental betoi kn...almaklumlah...1st day..ermmm 1st day beselah kami kena wat ice breaking, presentation and communication skills. huhu time group presentation yg best 2..we have to create one product and try to attract people or introduce them towards our product..hahaha speaking habes ni...well...cube teka group aku reka product ape??? haaa....we namely our product as Dclip..haha bunyi cam indah je kan...actually in malay we call it as penyendal pintu jamban...hahahah...beli jgn xbeli..only rm2...another session, aku kne belakon pulak..this time aku bawak watak isabella a.k.a BELLA..ok since last day they keep calling me BELLA..huhu sedap gak name 2 kn..dorng kate sesuai ngn aku yg kecik ni..huhu...xtau nk ase kembang ke kuncup... day one aku dapat balik la awal ckit..

AHAD (24oct):

haa arini kurang sikit skema berbanding semalam..pukul 8.25 baru g fakulti..huhu..pagi2 kami dah kne sign up tok jobstreet and blaja buat resume...then after lunch, asenye sekmen ni yg paling mencabar cz kami kene buat job interview...huhuhu again seram sejuk aku rasa..our instructor siap invite our alumni g yg now work in kementrian pe xsure pulak..ok...dengan gigihnya aku speaking london ok...hahaha...anyway w/pon nebes tahap gaban,tapi terlalu byk experience yg aku n kawan2 dapat belajar...thank Dr.Tengku fadilah@our instructor..die baik sgt n xkedekut ilmu..huhu



even i speak broken english...yg penting confident level tinggi..huhu sorry video ni xleh rotate...korang senget2 kan sikit pale...bia taik telinga senang kua...huhu enjoy

video

No comments:

Post a Comment